0o

У Калуській громаді привітали освітян з їх професійним святом

  • 2022.09.30 20:24
    • Освіта
  • 670
У сповнений тривог осінній день учительство Калуської громади мало змогу вкотре відчути себе тою єдиною спільнотою, котра має неабиякий талант – витворювати розумне молоде покоління, а також те, що суспільство з повагою ставиться до їхньої праці, адже в приміщенні Мультикультурного центру відбулося сьогодні, 30 вересня, ліричне дійство до Дня працівників освіти України, на яке було запрошено тих, для кого обраний фах не просто щоденна рутина, а справжнє покликання, хто в такий нелегкий для держави час витворює освітянський фронт, хто не опустив руки, а кропіткою працею наближає нас до перемоги.
   Слова вітань і вдячності освітянам прозвучали від міського голови Андрія Найди, його заступника Надії Гуш та заступника начальника управління освіти Лесі Кобзан. Пошановано було тих педагогів нашої громади, які досягли найвищих результатів як у співпраці зі своїми вихованцями, так і в суспільній діяльності.
  ✔️Так, найвищу нагороду, премію імені Костянтини Малицької, було вручено Оксані Яворській, учителю української мови й літератури Калуського ліцею №3, відзнаку «За заслуги перед містом» - Ользі Дороніній, заступнику директора Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка.
   Більше 80 грамот і подяк будо вручено освітянам під час зустрічі. Усі з невимовним трепетом у душі відчули поцінування власної праці, але кожен із присутніх, звичайно ж, найбільшою нагородою бажав би довгоочікуваного МИРУ в НАШІЙ УКРАЇНІ.
   Віримо, УСЕ БУДЕ УКРАЇНА!????????
Інші новини