ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ,
які необхідно мати керівнику закладу при проведенні організованого відпочинку дітей незалежно від форми власності в Івано-Франківській області
-
Повідомляти територіальні органи Держпродспоживслужби про надання послуг з проживання та харчування організованої групи дітей за 14 днів до їх прибуття в заклад.
-
Наявність державної реєстрації оператором ринку харчових продуктів закладу, який надає послуги харчування.
-
Документи, що підтверджують право власності або користуванням нерухомим майном (договір оренди).
-
Договір на водопостачання та водовідведення.
-
Договір на вивезення твердих побутових відходів та рідких нечистот.
-
Наявність підготовленого персоналу з пройденим обов’язковим періодичним медичним оглядом (наявність особистих медичних книжок).
-
Договір на проведення дезінфекції, дезінсекції та дератизації.
-
Договір на централізоване прання білизни (якщо відсутня власна пральня).
-
Договір на проведення відомчого лабораторного контролю із акредитованою лабораторією (харчові продукти, питна вода, вода відкритих водойм, басейнів, пісок з пляжу та пісочниці за наявністю).
-
Результати лабораторних досліджень – води питної, води відкритих водойм та ґрунту.
-
Наявність погодженого примірного сезонного меню, складеного відповідно до постанови КМУ від 24.03.2021 р. № 305.
-
Не використовувати у харчуванні дітей харчові продукти, які входять в перелік заборонених відповідно до постанови КМУ від 24.03.2021 р. №305.
-
На всі харчові продукти необхідно мати супровідні документи, які засвідчують їх якість та безпечність.
-
Дотримання карантинних заходів по профілактиці респіраторних захворювань – COVID –
-
Вживати заходи безпеки в разі оголошення повітряної тривоги.