11o

Комісія з питань оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти представила результати своєї роботи

  • 2021.03.17 14:46
    • Громада
    • Освіта
  • 1071

Упродовж двох тижнів під керуванням заступника міського голови Надії Гуш працювала комісія, створена відповідно до розпорядження міського голови від 23.02.2021 №63-р «Про створення тимчасової комісії з питань оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти».

Комісією проведено об’ємну роботу зі збору й опрацювання інформації щодо функціонування закладів загальної середньої освіти Калуської міської ради, здійснено ґрунтовний аналіз відомостей, які стосуються фінансування, матеріально-технічного та навчально-методичного забезпечення, мережі класів, кадрового складу й навантаження педагогічних і непедагогічних працівників за три попередні навчальні роки.

Також простежено залежність зайнятості педагогічних працівників від кількості учнів, класів, груп, навчальних програм і профілів навчання, вивчено запити школярів та їхніх батьків щодо здобуття профільної освіти. На основі аналізу, з урахуванням демографічних показників та можливостей автотранспортного сполучення розроблено пропозиції щодо розвитку спроможної освітньої мережі в Калуській міській територіальній громаді на 2021-2024 роки. Відповідну аналітичну довідку і пропозиції представлено міському голові та його заступникам на нараді 16.03.2021 року.

Інші новини