8o

Через саботаж з боку ТОВ «Констанза» опалювальний період у Калуській громаді на межі зриву

  • 2024.10.28 18:17
    • Громада
    • Теплопостачання
  • 23

28 жовтня в Івано-Франківській ОВА відбулося засідання оперативного штабу з питань опалювального періоду.

На порядку денному єдине питання – про початок подачі теплоносія від ТОВ «Костанза». Засідання відбулося під головуванням заступника голови ОВА Вадима Созоника за участю представників правоохоронних органів та помічника арбітражного керуючого «Костанзи». 

Помічник арбітражного керуючого повідомив про те, що керувати підприємством вони не можуть, оскільки новопризначений арбітражний керуючий не зареєстрований як офіційний керівник. Відповідно ця людина не має повноважень давати будь-які вказівки працівникам ТОВ «Костанзи». 

«Ми бачимо, що продовжується саботування опалювального періоду від надавача послуг централізованого теплопостачання. Вкотре наголосив на всій критичності ситуації. Розповів про холодні школи та садочки, про загрозу пошкодження тепломереж, якщо «Костанза» не запустить тепло, - розповів про деталі засідання Андрій Найда. - А також ініціював звернутися щодо цього питання до органів державної влади. Зокрема, пропоную виносити нашу проблему на розгляд державного штабу з питань опалювального періоду!»

Обговоривши всі ці питання, рішенням штабу на арбітражного керуючого поставлено зобов’язання щодо вчинення необхідних дій задля термінового початку подачі теплоносія від ТОВ «Костанза».

Інші новини