8o

Відбулось засідання організаційного комітету щодо всебічного сприяння та надання допомоги у встановленні пам'ятників, меморіальних дощок та інших пам'ятних знаків у Калуській міській територіальній громаді

  • 2022.01.24 17:16
    • Громада
    • Архітектура
  • 347

24 січня під головуванням першого заступника міського голови Мирослава Тихого відбулось засідання організаційного комітету щодо всебічного сприяння та надання допомоги у встановленні пам'ятників, меморіальних дощок та інших пам'ятних знаків у Калуській міській територіальній громаді. Був присутнім на засіданні і міський голова Андрій Найда.

   Мирослав Васильович ознайомив присутніх з виконанням протокольних доручень попереднього засідання. Було обговорено питання щодо встановлення Хреста на пагорбі Слави та облагородження даної території. Акцентували увагу на відкритому архітектурному конкурсі на найкращий проєкт меморіального комплексу «Борцям за волю України» на бульварі Незалежності, який завершується 28 січня 2022 року. Про збір коштів для встановлення барельєфу А.Шептицькому доповів Ігор Сметанський.

   Оркомітет напрацював ряд протокольних доручень щодо становлення пам'ятників та облагородження території. Наступне засідання заплановано провести 4 лютого 2022 року.

Інші новини