19o

18 грудня відбулось засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики

  • 2023.12.18 16:58
    • Громада
  • 106

  На порядок денний засідання постійної депутатської комісії з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики, що відбулося 18 грудня, винесли 7 питань.

  Члени комісії погодили нові редакції статутів КЗ «Палац культури «Мінерал» Калуської міської ради» та КУ «Інклюзивно-ресурсний центр Калуської міської ради», а також – погодили проєкт Меморандуму про співпрацю з ТзОВ «BABLE».

  Обговорено на засіданні і питання «Про внесення змін до програми фінансової підтримки КП «Спорт-Арена» Калуської міської ради на 2024 рік», «Про звернення Калуської міської ради до Кабінету Міністрів України щодо продовження виплат внутрішньо переміщеним особам», «Про Положення про відділ організаційно-правової роботи ради".

  Нагадуємо, що рішення комісії матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань в ході пленарного засідання чергової сесії Калуської міської ради.

Інші новини