18o

Відбулась чергова робоча нарада зі старостами сіл

  • 2023.03.10 14:57
    • Новини
  • 265

Про заплановані заходи у закладах культури сіл Калуської громади, про покращення співпраці з ВПО, що проживають у селах, про спортивні заходи та роботи з благоустрою, що проведені та плануються - ці та інші питання обговорили сьогодні на щотижневій нараді зі старостами.

   Як завжди доповідали керівники структурних підрозділів, що відповідальні за відповідні галузі - начальники управлінь освіти, культури, молоді і спорту, житлового комунального господарства та ін. Зокрема в.о.начальника управління культури, національностей та релігій Ольга Яковина проінформувала про заходи на найближчі вихідні та стан підготовки до великого дійства, що заплановане в одному із сіл після Великодня, а також про ремонтні роботи, які вже здійснено в закладах культури.

   За інформацією начальниці управління освіти Ірини Люклян у закладах освіти ремонтні роботи здійснюються згідно із запланованим графіком, проблемні питання, що виникають вирішуються. Ще Ірина Олексіївна звернулась до старост з проханням організувати участь учнівської молоді сіл у шаховому турнірі, присвяченому пам'яті Олекси Гірника, який планується провести 1-2 квітня. Тарас Фіцак, начальник УЖКГ, доповів про стан виконання запланованих робіт та перемовини з керівником ДП "Дороги Прикарпаття", за результатами яких домовлено, що це підприємство запланує на поточний рік ремонт доріг у Кропивницькому, Ріп'янському та Тужилівському старостинських округах, а також мосту у с.Сівка-Калуська. Начальник управління в справах cім'ї, молоді, фізкультури і спорту Михайло Клим ознайомив старост із деталями спартакіади між старостинськими округами, яку заплановано провести у травні.

  Йшлося також про виконання протокольних доручень попередніх нарад, строк контролю яких настав. Окрім того, за результатами доповідей старост про поточні проблемні питання, що виникли впродовж тижня і потребують вирішення найближчим часом, дано відповідні доручення керівникам відповідальних структурних підрозділів.

Інші новини