6o

Оперативна нарада з соціально-гуманітарних питань 21.10.2024 (Відео)

  • 2024.10.21 09:06
    • Громада
    • Медіацентр "КМТ"
    • Оперативні наради в міського голови
  • 106

Про головне з оперативної наради 21 жовтня. Сьогодні, 21 жовтня, під головуванням заступниці міського голови Надії Гуш відбулася чергова оперативна нарада з соціально-гуманітарних питань.

Коротко про головне

Надія Гуш зауважила увагу всіх присутніх на необхідності подання у найкоротші терміни бюджетних пропозицій на 2025 рік. Мова, зокрема, йшла про заклади освіти та культури Калуської громади.

Начальниця управління освіти Калуської міської ради Ірина Люклян доповіла, що у закладах освіти Калуської громади у звичному режимі триває освітній процес. Попередньо прийняте рішення, що заклади освіти працюватимуть без осінніх канікул, натомість будуть продовжені зимові, які триватимуть три тижні.

Також від сьогодні на виконання постанови КМУ №1145 харчування усіх учнів 1-4 класів у Калуській громаді здійснюється на безоплатній основі. Його вартість складає 40 гривень. 70% вартості покриває субвенція з державного бюджету, а 30% – місцевий бюджет.

У наступні вихідні, 26-27 жовтня, у парку культури і відпочинку ім. І. Франка буде завершено сезон роботи атракціонів.

Також минулого тижня в парку культури і відпочинку дерево впало та пішохідну частину. Нагадаємо, напередодні в парку працювала комісія із визначення стану зелених насаджень, яка дала висновок, що 61 дерево перебуває у незадовільному стані і потребує повного видалення. Дерево, яке впало – одне із них. Тож керівництву комунального підприємства дали доручення активізувати роботу в цьому напрямку.

 КП «Спорт-Арена» продовжує здійснювати покіс футбольних полів. Зокрема, минулого тижня його працівники викосили 13 футбольних полів, з них 9 – у старостинських округах.

16 листопада у приміщенні дитячо-юнацької спортивної школи Калуської міської ради заплановано провести турнір із тхеквондо, присвячений пам’яті загиблого Захисника Володимира Кушлика. 

У суботу, 19 жовтня, вихованці Калуської дитячої музичної школи провели концертну програму для воїнів-Захисників, які проходять лікування. Заступниця міського голови Наталія Кінаш висловила побажання, щоб такі заходи проводилися і надалі, адже вони позитивно впливають на психологічний стан Захисників.

Загалом про стан справ у своїх підрозділах на оперативній нараді прозвітували керівники управління молоді та спорту Калуської міської ради, управління освіти, управління культури, управління соціального захисту, Калуського міського центру соціальних служб, служби у справах дітей, Територіального центру, ЦНАПу, КЗ «Дбродія Калуська», Парку культури і відпочинку ім. І. Франка, архівного відділу Калуської міської ради та ін. Детальніше у відео. Нагадаємо опеативні наради наживо відбуваються щопонеділка та щовівторка на ютуб каналі "Калуська громада" із трансляцією на фейсбук сторінці та телеграмі міської ради й міського голови Андрія Найди.

Інші новини