20o

Онлайн зустріч з міським головою міста-побратима Кендзежин-Козлє

  • 2022.02.15 16:25
    • Громада
    • Економіка
  • 509
  15.02.2022 року у форматі онлайн відбулась зустріч між міським головою Андрієм Найдою та міським головою міста-побратима Кендзежин-Козлє Сабіною Новосельською,  Опольського воєводства Республіки Польща, яка була ініціатором заходу.
   Під час розмови очільник польського міста виразила свою солідарність мешканцям нашої громади через загострення ситуації на східних кордонах України. Також запропонувала, у разі необхідності, надати  підтримку від імені міста - побратима Кендзежин-Козлє,  зазначивши, що у третьому тисячолітті  є не припустимим вирішувати міжнародні конфлікти за допомогою зброї.
  Міський голова Андрій Найда щиро подякував Сабіні Новосельській за підтримку та пропозицію будь-якої допомоги для нашої  громади і на завершення зустрічі запросив міського голову Кендзежин-Козлє відвідати Калуш на святкування дня міста.
   Участь у зустрічі також брали працівники управління економічного розвитку міста Калуської міської ради, зокрема начальник управління Юрій Соколовський та начальник відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції Олег Кузів, які долучались до організації зустрічі.  Допомагала з  перекладом  - Оксана Бігун.
 
Довідка
 Як відомо з  містом Кендзежин-Козле поновлено угоду про співпрацю 31.12.2020 року на новий п’ятирічний термін (угода з питань співпраці між м. Кендзежин-Козле (Польща) та Калуською територіальною громадою).
Інші новини