28o

Онлайн зустріч з міським головою міста-побратима Кендзежин-Козлє

  • 2021.07.14 18:17
    • Громада
    • Економіка
  • 440

           14.07.2021р. у  форматі онлайн відбулась зустріч між міським головою Калуської громади Андрієм Найдою та міським головою міста-побратима  Кендзежин-Козлє Сабіною Новосельською,  Опольського воєводства Республіки Польща. Участь у зустрічі також брали заступники міського голови Богдан Білецький, Наталія Кінаш,  а допомагала з  перекладом Оксана Бігун.

      Під час розмови було обговорено наслідки коронавірусної інфекції Ковід-19 та її вплив на економіку наших міст.  Було запропоновано вивчити питання щодо спільної участі  у міжнародних проєктах у медичній галузі. Міський голова запросив п.Сабіну Новосельську до нашої територіальної громади для детального обговорення можливостей для співпраці.  Президент міста Кендзежин-Козлє подякувала за проявлену ініціативу проведення онлайн зустрічі. У ході розмови сторони висловили готовність і надалі підтримувати  взаємні контакти.

        Як відомо з  містом Кендзежин-Козле (Польща) поновлено угоду про співпрацю 31.12.2020 року на новий п’ятирічний термін (угода з питань співпраці між м. Кендзежин-Козле (Польща) та Калуською територіальною громадою).

Інші новини