3o

Онлайн-тренінг «Запобігання та протидія домашньому насильству. Механізм взаємодії»

  • 2021.07.27 10:17
    • Громада
  • 327

Цікавим та корисним, у рамках проєкту «Розбудова спроможності об’єднаних територіальних громад в Україні щодо запобігання та протидії домашньому насильству» була участь 22 липня 2021 року працівників Калуського міського центру соціальних служб, спільно з представниками старостинських округів та іншими суб’єктами соціальної роботи в онлайн-тренінгу «Запобігання та протидія домашньому насильству. Механізм взаємодії», який організувала громадська правозахисна організація «Ла Страда».  Це одна з провідних неурядових організацій України, яка працює для забезпечення ґендерної рівності, миробудування, запобігання ґендерно зумовленому насильству, зокрема, домашньому насильству, протидії торгівлі людьми та забезпечення прав дітей, сприяючи впровадженню стандартів прав людини в усіх сферах життя суспільства та держави.

Учасники тренінгу отримали практичні навички, які будуть використовуватися у роботі з сім`ями, в яких виявлено домашнє насильство, роз`яснення законодавства, розвиток вмінь ідентифікації жертв домашнього насильства та визначення проявів домашнього насильства.

Обєднуючись навколо проблеми, ми стаємо сильнішими та соціально свідомими. Наступна сесія очікується 27 серпня 2021 року.

Інші новини