15o

Перший заступник міського голови Мирослав Тихий взяв участь у слуханнях Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів на тему "Інструменти суспільної підтримки ветеранів-учасників бойових дій у післявоєнний період"

  • 2023.02.08 15:55
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 260

   Сьогодні Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів провів у режимі відеоконференції слухання на тему "Інструменти суспільної підтримки ветеранів-учасників бойових дій у післявоєнний період". Взяли участь у слуханнях перший заступник міського голови Мирослав Тихий, начальниця управління соціального захисту населення міської ради Любов Федоришин та начальник відділу з питань внутрішньої політики і зв'язків з громадськістю Тарас Нижник.

  Це була нагода для наших посадовців висловити свої пропозиції з обговорюваного питання, адже підтримка наших захисників є дуже актуальним питанням та одним з пріоритетів сьогодення, як і залишатиметься таким у післявоєнний період. А вирішення проблемних питань потребує особливого підходу та уваги. За результатами слухань Комітетом Верховної Ради України прийнято рекомендації для Верховної Ради, Кабінету Міністрів України, мінстерств і відомств України та інших центральних органів виконавчої влади й органів місцевого самоврядування щодо прийняття відповідних нормативно-правових актів та рішень.

Інші новини