22o

Запрацює нова автостанція

  • 2024.07.26 10:30
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
    • Транспорт
  • 53

Орієнтовно 3 серпня в Калуші запрацює нова автостанція. Свою роботу вона розпочне в тестовому режимі. Упродовж тестового терміну будуть визначатися заходи для доопрацювання. 

Сьогодні, 26 липня, Калуський міський голова Андрій Найда разом зі своїм заступником Богданом Білецьким, депутатом Калуської міської ради Віктором Бербецем, начальником УЖКГ Тарасом Фіцаком, директором КП «Муніципальний ринок» Любомиром Онуфриком та керівником КП «Калуська автостанція» Мар’яном Рисеєм відвідали локацію. 

Обговорили організацію дорожнього руху на прилеглій до автостанції території. Наразі схема ОДР буде тимчасовою, зважаючи на те, що поряд заплановано багатоповерхову забудову. Планується нанесення розмітки пішохідних переходів, розривчастих смуг для зручного заїзду автобусів та руху пішоходів. Із понеділка розпочнуться роботи й з освітлення цієї території, зокрема, монтаж світильників. 

Принагідно оглянули й новобуд торгового центру. В середині приміщення активно тривають роботи над його облаштуванням. 

«Важливо зазначити, що всі ці заходи з облаштування автостанції, торгового центру здійснюються в умовах приватно-державного партнерства, всі відповідні роботи виконуються коштом інвестора. Думаю, що з відкриттям новозбудованих об’єктів ця територія стане однією із найбільш людних», - Андрій Найда.

Інші новини