6o

Про роботу муніципальних інспекторів з охорони громадського порядку

  • 2024.10.07 11:06
    • Громада
    • Муніципальна інспекція інформує
  • 67

Упродовж крайнього тижня сектором з охорони громадського порядку відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій забезпечувався громадський порядок під час патрулювання вулиць міста. 

 Були виявлені та припинені випадки розпивання спиртних напоїв, жебракування та перебування осіб в громадських місцях у нетверезому стані. На різних локаціях міста виявлено осіб з гострими ступенями алкогольного сп яніння. Так, на площі Героїв було виявлено та припинено факт дрібного хуліганства нетверезим чоловіком, який чіплявся до перехожих та виражався нецензурною лайкою. 

Також, було забезпечено громадський порядок під час відкриття інтерактивних меморіальних дощок полеглим воїнам на фасаді Калуського ліцею № 10, під час вшанування пам'яті загиблих захисників України біля пам'ятника Р.Шухевичу та інших масових заходів. Під час похоронних заходів полеглим воїнам забезпечувався безперешкодний рух траурних колон дорогами міста та сіл Голинь, Студінка. Проводилася робота з розгляду звернень громадян.

Інші новини