21o

У Краєзнавчому музеї Калущини усім охочим сьогодні розповідають про Конституцію

  • 2024.06.28 13:13
    • Громада
    • Культура
  • 47

Із нагоди Дня Конституції у Краєзнавчому музеї Калущини діє тематична банерна виставка «Конституція України — основа державотворення».

28 червня Краєзнавчий музей Калущини відвідали вихованці табору «Мінерленд». Провідний науковий співробітник Краєзнавчого музею Калущини Іван Тимів провів для юних відвідувачів невелику презентацію виставки. Юним мешканцям громади розповіли про історію, структуру, основні норми Конституції України.  

Основний закон, який регулює абсолютно всі сфери у країні. І навіть зараз, у складний воєнний період Конституція — діє. Про це наголосив у виступі заступник міського голови Калуша Богдан Білецький.

Заступниця міського голови Надія Гуш влаштувала для дітей вікторину. За добре засвоєні знання мінерлендівців чекає приємний сюрприз.

Директор Музейно-виставкового центру Калуської міської ради Олег Відливаний запросив юних калушан якомога частіше відвідувати музеї громади, бо там — дуже багато цікавого.

Банерну експозицію працівники Музейно-виставкового Центру Калуської міської ради створили 2021 року, з нагоди 25-ї річниці ухвалення Конституції Незалежної України. Тоді її презентували на площі Героїв у Калуші. 

Нині відвідати виставку, а також Краєзнавчий музей, можуть всі охочі. Олег Відливаний каже: відрадно, що відвідувачів не бракує з самого ранку.

Краєзнавчий музей Калущини сьогодні, 28 червня, працює із з 10:00 до 17:00 години.

Адреса: вул. Шевченка, 9.

Інші новини