12o

У День Державного Прапора на площі Героїв уже вшістнадцяте поспіль відбувся фінал спортивно-оздоровчих ігор "Олімпійське літо"

  • 2023.08.23 20:17
    • Спорт
  • 166

   Традиційно фінал "Олімпійського літа" увійшов до Програми заходів з відзначення у Калуській громаді Дня Державного Прапора та річниці Незалежності України.

   Продемонструвати на широкий загал свої спортивні якості мали нагоду дівчата і хлопці віком до 13 років. Юних спортсменів розділили на чотири вікові категорії. До програми змагань увійшли: руханка, стрибки через скакалку, естафета, стрибки у довжину, малюнок на асфальті.

   Переможців та призерів нагородили грамотами та цінними подарунками: спортивним інвентарем, настільними іграми, канцтоварами. Та жоден з учасників не залишився без заохочувальних призів: сочків і синьо-жовтих прапорців.

   Цим фінальним іграм передувало спекотне літо, протягом якого заходи проводились і в місті, і в старостинських округах. Спільно з Калуським центром соціальних служб у 12 селах громади до спортивних активностей залучили 325 дітей. Їм намагались донести, як ефективно працювати в команді. Тож основним видом змагань були цікаві естафети. А безпосередньо в місті заходи проводились за традиційною схемою: індивідуальні змагання зі швидкісної естафети, стрибків через скакалку та стрибків у довжину.

  Такі змагання організували у 17 дворах. У них взяли участь 679 юних любителів активного способу життя. Спортивно-оздоровчий захід "Олімпійське літо" уже 16-ий рік поспіль проводить міський центр ФЗН «Спорт для всіх» за сприяння Калуської міської ради, управління у справах сім'ї, молоді фізкультури і спорту.

Інші новини