28o

За спортивні перемоги — премії. Відбулося засідання координаційної ради з питань фізичної культури і спорту

  • 2024.06.11 15:30
    • Громада
    • Спорт
  • 72

Засідання координаційної ради з питань фізичної культури і спорту Калуської міської територіальної громади відбулося сьогодні, 11 червня. На засіданні головувала заступниця міського голови Надія Гуш. 

На порядку денному — п’ять питань.

Заступник голови координаційної ради, начальник управління молоді і спорту Калуської міської ради Руслан Цюпер ознайомив присутніх із рішенням виконавчого комітету Калуської міської ради «Про склад координаційної ради з питань фізичної культури і спорту Калуської міської територіальної громади та її положення».

Відрадно, що Калуська громада у воєнний час не втратила доброї традиції розвитку спорту, а наші спортсмени здобувають все більше перемог на змаганнях різних рівнів. Надія Гуш зазначила, що спортивні таланти юного покоління громади необхідно розвивати і підтримувати. Особливо – у складний час, коли у державі триває війна. 

За перемоги і призові місця на чемпіонатах Європи і світу спортсменам і їхнім тренерам виплачуватимуть одноразові грошові винагороди. Члени координаційної ради обговорили і затвердили Положення про призначення розміру одноразових винагород (премій) спортсменам та їхнім тренерам за здобутки на чемпіонатах Європи і світу з олімпійських і не олімпійських видів спорту. Схвалили і розміри цих грошових винагород. 

Перед тим, як їх виплатять спортсменам-чемпіонам і їхнім наставникам, відповідне рішення має бути затверджене на пленарному засіданні сесії Калуської міської ради.

Члени координаційної ради також актуалізували розмір одноразових винагород (премій) спортсменам та їхнім тренерам за здобутки на чемпіонатах Європи і світу. Востаннє розмір цих виплат переглядали у 2018 році. 

Якщо відповідне рішення схвалять депутати Калуської міської ради, стипендію у збільшеному розмірі виплачуватимуть уже наступного року — за результатами спортивних досягнень 2024 року.

Інші новини