16o

Ветеранів та громадські організації запрошують на форум

  • 2024.09.26 13:22
    • Громада
  • 41

Ветеранів та громадські організації запрошують до участі в IV Форумі "Ветерани – шлях додому: спроможності громад у захисті прав та задоволенні потреб ветеранів", який відбудеться 11-12 жовтня 2024 року в Івано-Франківську

На шляху повернення ветеранів додому може бути безліч складних моментів та викликів. 

Наш обов'язок – бути готовими допомогти нашим Захисникам і Захисницям. Першочергове завдання кожної громади – стати лідером на цьому шляху та надійним провайдером послуг, партнером ветеранів.

Форум присвячений підтримці ветеранів на шляху повернення до цивільного життя і проходитиме в онлайн і офлайн форматах. 

Під час заходу обговорюватимуться ключові напрямки:

▶️ Спорт для ветеранів

▶️ Психологічна реабілітація

▶️ Економічна незалежність

▶️ Ветеранські простори

▶️ Освіта для ветеранів

 Серед основних тем обговорення:

▶️ Ефективна підтримка ветеранів на рівні громад

▶️ Програми реінтеграції та соціальної адаптації

▶️ Соціальний захист та медичне забезпечення ветеранів

▶️ Підтримка родин загиблих, зниклих безвісти та полонених

Запрошуємо до участі ветеранів та ветеранок, представників громад, неурядові організації, що працюють у сфері захисту прав і потреб учасників бойових дій та їхніх сімей.

Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmwvfQjPVsVsYeLjey_ntaj07fr8Ue6LJWg3QAPlKJPjJVZg/viewform?fbclid=IwY2xjawFg0UBleHRuA2FlbQIxMAABHf-leeeMPuwVIB-3PQsq__v_w4LiHlgluUbbrteyDTxDSN5OUzYzo8_9IQ_aem_ToaktGgnncArUhVd-v7sNA

Організатори заходу: Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів спільно з Міжфракційним депутатським об'єднанням «Реабілітаційні сили України», Міністерством у справах ветеранів, Івано-Франківською обласною військовою адміністрацією, Івано-Франківською міською радою, ГО “Україна 2.0.”, iHUB та за підтримки Програми USAID «Рада: наступне покоління».

Інші новини