8o

ДОБРІ ІНІЦІАТИВИ ЗАВЖДИ ЗНАХОДЯТЬ УСПІХ – НА ГРУШЕВСЬКОГО, 25 ПРОЦВІТАЄ МІСЦЕВИЙ БІЗНЕС! 

  • 2023.10.03 17:07
    • Громада
    • Економіка
  • 172

Участь та перемога в грантовій Програмі розвитку ООН стала запорукою успіху для підтримки бізнесу у нашій громаді.  

Спільно з управлінням економічного розвитку міста Калуської міської ради, управлінням комунальної власності та ГО "Чисті серця Калуш" за сприяння обласної державної адміністрації, минулого року наша громада стала учасником, а згодом і переможцем грантового конкурсу, що було оголошено Програмою Розвитку ООН, у рамках проєкту «Підтримка підприємців та життєзабезпечення». 

1,8 мільйона гривень грантових коштів було спрямовано на ремонт комунального приміщення на вул. Грушевського, 25, що протягом тривалого часу через незадовільний стан не використовувалося.  

По завершенні ремонтних робіт управлінням комунальної власності міської ради було оголошено конкурс на право оренди на платформі електронних торгів «Prozorro».  

Якісно відремонтоване приміщення, з усіма необхідними комунікаціями, в центральній частині міста стало чудовим об’єктом для реалізації місцевої підприємницької діяльності, що розвивається у сфері здоров’я та краси. Військовим тут надають послуги безоплатно.  

Співпраця органів місцевого самоврядування з громадськими інституціями стала успішною платформою для підтримки розвитку бізнесу в нашій громаді.  

Особливо в цей час, надважливо докладати максимальних зусиль задля стабільного економічного сьогодення! 

Щира подяка Програмі Розвитку ООН за підтримку нашої громади. Дякуємо кожному хто долучився до такої потрібної справи!  

Підприємцям бажаємо успішного процвітання на благо нашої держави!

Інші новини