6o

На фасаді Калуського ліцею № 2 відкрили пам’ятний інтерактивний знак Герою Євгенові Гулевичу

  • 2024.10.15 13:23
    • Громада
    • Культура
  • 34

15 жовтня громада знову об’єдналася, щоб вшанувати світлу пам'ять про полеглих Героїв. Відкривали інтерактивну меморіальну дошку ще одному Захисникові, який віддав життя за Україну, Євгенові Гулевичу.

Хоробрий Воїн до останнього подиху гідно та віддано служив командиром відділення 3-го аеромобільного взводу 1-ї аеромобільної роти 1-го аеромобільного батальйону однієї з військових частин. На превеликий жаль, Герой загинув у бою з ворогом 31 грудня 2022 року на Донеччині. Сьогодні на фасаді Калуського ліцею № 2 з’явився пам’ятний інтерактивний знак, де навік увічнена історія його життя та боротьби.

Євген Гулевич, як і багато інших хоробрих Захисників, пожертвував найдорожчим заради свободи та майбутнього нашої країни. Імена Героїв повинні жити в наших серцях, на вулицях наших міст, на сторінках історії України. Зберігати пам'ять про них - це наш святий обов’язок!

Дякуємо ГО «Спогади крізь віки» за інтерактивні меморіальні дошки, які мають в собі величезну цінність. Завдяки цьому проєктові ми й наші наступні покоління щодня маємо змогу ближче пізнавати тих, завдяки кому ми живемо під синьо-жовтим прапором!

Вічна пам'ять та слава Героям. Дякуємо. Шануємо. Пам’ятаємо.

Інші новини