9o

100 звернень мешканців Калуської громади розглянула сьогодні, 15 вересня, комісія з надання одноразових грошових допомог.

  • 2023.09.15 17:12
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 152

15 вересня під головуванням першого заступника міського голови Мирослава Тихого відбулося засідання комісій з питань соціального захисту мешканців громади, а також – засідання опікунської ради. 

Комісією з питань надання одноразових грошових допомог для встановлення індивідуального опалення було розглянуто 4 звернення громадян. 

Комісія з надання одноразових грошових допомог для спорудження надгробку на могилі загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України розглянула 6 звернень громадян. 

А комісія з надання інших видів одноразових допомог (онкологічним хворим, пораненим бійцям, сім’ям загиблих та зниклих безвісти Захисників України, на вирішення матеріальних проблем, дітям з інвалідністю) розглянула 100 звернень громадян.

По усіх зверненнях ухвалено відповідні рекомендації для подальшого прийняття рішень виконавчим комітетом.  

Також цього дня відбулося засідання опікунської ради, в ході якого розглянуто одну заяву щодо надання висновку про можливість і доцільність призначення опікунів. Окрім того, учасники засідання взяли до відома акти обстеження матеріально-побутових умов проживання недієздатних осіб.

Інші новини