24o

Піклуємось про здоров’я - у жіночій консультації проведено інтерактивну бесіду

  • 2024.07.23 16:39
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 25

        23 липня у рамках роботи консультативного пункту Калуського міського центру соціальних служб в Калуській Жіночій консультації соціальним менеджером Василиною Кашівською спільно з практиканткою Центру Анжелікою Сончак проведено інтерактивну бесіду з елементами тренінгу на тему: “Фізіологічний та психологічний стан жінки після пологів” для майбутніх матусь.

В ході діалогу присутні роглянули: поняття здоров’я, фактори, які впливають на психоемоційний стан організму, зокрема, у післяпологовий період, отримали ряд практичних рекомендацій щодо способів збереження доброго самопочуття, особливо в період виношування дитини та після її народження та куди звертатися за фаховою допомогою, у випадку виявлення тривожних симптомів та зниженого фізичного чи емоційного тонусу. 

На занятті також обговорювалось, наскільки важливими та цінними в теперішній час є любов та розуміння з боку інших, емоційна підтримка, теплота стосунків. 

Саме завдяки цим, на перший погляд простим речам, кожна майбутня матуся зможе уникнути післяпологової депресії, зберегти власне ментальне здоров’я і покращити його іншим людям. 

         На завершення заходу, присутні отримали інформаційні буклети, а ще – у пам’яті кожного залишилося багато корисної інформації та приємних вражень від зустрічі. Запрошують майбутніх матусь до подальшої активної спільної взаємодії!

Інші новини