26o

Азартні ігри – це не спосіб заробити гроші, а лише вид розваги.

  • 2024.05.14 13:20
    • Громада
  • 97

Сучасний ринок азартних розваг є різноманітним: гра в казино, ставки на спортивні події, гральні автомати та азартні ігри в Інтернеті.

Головна особливість азартних ігор полягає в тому, що результат визначається випадково, і гравці не впливають на нього. 

Відповідно до законодавства, азартна гра визначається як будь-яка гра, умовою участі в якій є внесення гравцем ставки, що дає право на отримання виграшу (призу).

Важливо розуміти, що азартні ігри несуть із собою певні ризики. Гра може перетворитися на проблему, якщо постійно ризикувати великими сумами та багато часу витрачати на неї. Залежність від азартних ігор може мати серйозні фізичні, психологічні та соціальні наслідки.

Для отримання інформації щодо медичної допомоги щодо ігрової залежності необхідно звернутися до будь-якого закладу охорони здоров’я за місцем фактичного проживання.

Крім того, для отримання безоплатної правничої допомоги необхідно звернутися за єдиним номером контакт- центру системи безоплатної правничої допомоги – 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно в межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів) або безпосередньо до найближчого бюро правничої допомоги.

Запам’ятайте, що азартні ігри – це не спосіб заробити гроші, а лише вид розваги.

Інші новини