28o

ОХОРОНА ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ, ДОТРИМАННЯ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ - ЩОДЕННА РОБОТА МУНІЦИПАЛІВ

  • 2024.08.02 15:01
    • Громада
  • 25

Інспекторами з охорони громадського порядку щоденно проводилося патрулювання вулиць міста з метою припинення та профілактики правопорушень.

Під час проходження маршрутами виявлено та припинено 36 фактів стихійної торгівлі, 3 випадки жебракування, 6 фактів розпивання алкогольних напоїв в громадських місцях.

Виявлено та спільно з поліцією припинено один випадок дрібного хуліганства. Порушника буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

У зв’язку з нещодавніми крадіжками кашпо з елементів благоустрою, квітів з міських клумб, пошкоджень лавочок та елементів дитячих майданчиків, відведено особливу увагу щодо недопущення подібних випадків та встановлення винних.

Під час обстежень вулиць міста на предмет виявлення порушень ПДР в частині зупинки, стоянки та паркування інспектори з паркування проводили роботу з виявлення, фіксації та оформлення адміністративних матеріалів за порушення правил паркування.

Так, складено 38 адміністративних матеріалів на суму 22780 грн., з них: по ч.1 ст.122 КУпАП в кількості – 12 одиниць на суму 4080 грн.; по ч.3 ст.122 КУпАП в кількості – 23 одиниці на суму 15640 грн.; по ч.6 ст.122 КУпАП в кількості – 3 одиниці на суму 3060 грн.

Сума фактично поступлених штрафів становить 12270 грн. Сектором інспекторів з благоустрою проводилося обстеження території міста на стан дотримання суб’єктами господарювання законодавства у сфері благоустрою. Складалися відповідні розпорядчі та адміністративні матеріали за такі правопорушення як: утримання територій в неналежному стані, відновлення елементів благоустрою, розміщення тимчасових споруд без дозвільної документації та інше.

Винесено 17 приписів про усунення порушень вимог законодавства у сфері благоустрою та 2 протоколи про адміністративні правопорушення за фактами розміщення тимчасової споруди без паспорта прив’язки і металевого гаража, самовільно встановленого на комунальній території.

Проводилася робота з розгляду звернень фізичних та юридичних осіб до керівництва Калуської міської ради. Так, спільно з поліцейськими офіцерами громади було здійснено виїзди в с.Тужилів, с.Копанки. Розглядалися інші звернення в межах міста з залученням структурних підрозділів міської ради та державних установ.

Інші новини