20o

Оголошується набір кандидатів для участі в установчих зборах Молодіжної ради при Калуській міській раді

  • 2023.03.14 15:47
    • Громада
  • 575

Ти молодий, активний та амбітний? В тебе багато цікавих ідей, ти готовий працювати для розвитку нашої громади? Подавай заявку на членство у Молодіжній раді.

         Установчі збори для формування складу Молодіжної ради при Калуській міській раді відбудуться 20 квітня 2023 року, о 14.00 год. Місце проведення: приміщення концертного залу, за адресою: вул. Шевченка, 11.

         Враховуючи обставини сьогодення, місце проведення та час можуть змінитися, про що кожного делегата буде повідомлено додатково.

         До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України – жителі Калуської міської територіальної громади віком від 14 до 35 років.

         Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається перелік документів, який розміщений за посиланням https://kalushcity.gov.ua/publicinfo/dokumenti-yaki-neobhidno-podati-dlya-uchasti-v-ustanovchih-zborah .

        Прийом документів кандидатів до складу Молодіжної ради розпочинається з 15 березня.

   Заява та документи подаються в письмовій формі за адресою: м. Калуш, вул. Дзвонарська, 1 або електронній формі у форматі pdf на електронну адресу molodijnarada.kalush2023@gmail.com до 09 квітня 2023 року включно.
    Упродовж 5 днів, до 14 квітня 2023 року надається час для перевірки поданих документах.                      До 17 квітня 2023 року ініціативна група складає список кандидатів до складу молодіжної ради, які братимуть участь в установчих зборах, та до 19 квітня його оприлюднять.
На установчих зборах і буде обрано склад Молодіжної ради - дорадчого органу міської ради.

Інші новини