10o

Міністерство молоді та спорту України оголосило конкурс з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2023 році

  • 2023.01.03 11:39
    • Громада
    • Спорт
  • 548

   На виконання Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2021-2025 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 02 червня 2021 р. № 579, та відповідно до Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049 (зі змінами), з метою реалізації державної політики з питань молоді щодо надання підтримки молодіжним та дитячим громадським організаціям у 2023 році для реалізації проектів, спрямованих на соціальне становлення та розвиток молоді, Міністерство молоді та спорту України оголосило конкурс з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2023 році.

  Цього року конкурсні пропозиції подаються на вирішення таких пріоритетних завдань:

- Підвищення рівня компетентностей молоді з метою формування у молоді культури соціального підприємництва, стимулювання до відкриття власної справи.

- Підвищення рівня компетентностей молоді з метою сприяння гармонійному психічному розвитку молоді, формування у молоді культури безпеки життєдіяльності.

- Підвищення рівня компетентностей молоді з метою реінтеграції молоді з тимчасово окупованих російською федерацією територій України.

- Підвищення рівня культури волонтерства серед молоді.

Подати пропозиції на конкурс можна в електронній системі за посиланням: http://surl.li/eervj

Конкурсні пропозиції можна подати до 23 год. 00 хв. 25 січня 2023 року.

Звертаємо увагу

Конкурсні пропозиції можуть подавати інститути громадянського суспільства, що зазначені у Реєстрі неприбуткових установ та організацій і зареєстровані як юридичні особи в установленому порядку не пізніше ніж за шість місяців до оголошення про проведення конкурсу. Конкурс буде завершено до 01 квітня 2023 року.

Детальніше за посиланням: http://surl.li/eesye

Інші новини