7o

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста сектору реєстрації місця проживання управління «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Калуської міської ради

  • 2021.11.02 10:03
    • Актуально
    • Ваканcії
    • Оголошення
  • 1219

Виконавчий комітет Калуської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста сектору реєстрації місця проживання управління «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Калуської міської ради на час соціальної відпустки основного працівника з такими вимогами до учасників конкурсу: громадянство України, повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра чи спеціаліста, стаж роботи за фахом не менше 1 року або стаж державної служби чи служби в органах місцевого самоврядування не менше 1 року, вільне володіння державною мовою, комп’ютерна грамотність, здатність працювати з документами в різних цифрових форматах.

Перелік документів, необхідних для участі у конкурсі:

            - заява про участь у конкурсі;

            - заповнена особова картка (форма П-2 ДС);

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту з відповідними додатками;

            - декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (подається в порядку, передбаченому Законом України «Про запобігання корупції»);   

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- копія паспорта громадянина України;

- копія військового квитка (для військовозобов’язаних).

Документи приймаються відділом кадрової роботи і нагород виконкому міської ради (вул. І.Франка, 1; кабінет №7, тел. 0347279634) до 29 листопада 2021 року.

Відповідальність за достовірність документів несе претендент. Під час проведення конкурсу кандидати складають письмовий іспит та проходять співбесіду. У відділі кадрової роботи і нагород можна отримати необхідні бланки, а також ознайомитися із переліком питань, які будуть включені в екзаменаційні білети при проведенні іспиту.

 

Інші новини