22o

Один із щасливих днів!

  • 2023.11.01 14:33
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 159

Вчителі та учні Попаснянського ліцею № 20 Луганської області, що гостюють в Калуській територіальній громаді, провели незабутній день 31 жовтня, відвідавши музей Степана Бандери в селі Угринів та оновлений Новицький ліцей.

Зустрітися так близько з історією провідника нації та дізнатися значення його слів, а саме: «…і прийде час, коли один скаже «Слава Україні!», а мільйони відповідатимуть, - «Героям Слава!»», було пізнавально, назавжди пам’ятно та приємно, як і продовження зустрічі з ровесниками в Новицькій територіальній громаді. А ще діти зауважили на даху музею Степана Бандери гніздо лелеки, як символ реального майбутнього України.

Зустріч в Новицькому ліцеї почалася зі спільної Молитви за Перемогу. Директори ліцеїв одразу ж знайшли спільну мову, а Тетяна, яка навчається у Новицькому ліцеї презентувала свій талант у вокалі та бісероплетінні, ліцеїстка з Луганщини Юлія подарувала всім граційний танець. Грали разом у волейбол та теніс, згадували свою школу про яку тільки мріють та обмінювалися враження. Святкового відтінку надали приготовлені батьками Новицьких ліцеїстів смаколики та пам’ятні пряники у вигляді України.

Час злетів швидко та невблаганно. Прощалися з обіцянками спілкуватися в соціальних мережах та надією, що колись можна буде приїхати в гості і на Луганщину, тим більше, що в Новицькому ліцеї викладає українську мову вчителька з Луганщини. Вчителі та учні обмінялися контактами та на прощання виконали разом всім відому «Червону калину».

Інші новини