19o

Відбудеться нарада-семінар для аграріїв

  • 2024.06.11 11:49
    • Громада
    • Сільське господарство
  • 66

Аграрний сектор України зазнав суттєвих втрат унаслідок повномасштабної війни. Та цей напрямок посідає важливе місце в економіці держави, є підґрунтям для нормального функціонування всього господарства країни та загалом добробуту людей, тож сьогодні чимало зусиль спрямовано на його розвиток й розширення.

Зокрема, у четвер, 13 червня, о 10.00 у Концертній залі (вул. Шевченка, 11 ) відбудеться семінар-нарада з питань фінансової підтримки сільськогосподарських товаровиробників.

У семінарі візьмуть участь заступник міського голови Калуша Богдан Білецький, директорка департаменту агропромислового розвитку Івано-Франківської обласної державної адміністрації Алла Хамчич та її заступник Володимир Сірко, а також керівниця громадської спілки «Дорога смаку Прикарпаття» Ірина Фіщук.

Ключові теми наради – участь сільськогосподарських товаровиробників Івано-Франківської області у державних та міжнародних програмах підтримки аграрного сектору економіки у 2023 році та напрямки фінансування у 2024 році; грантові можливості для бізнесу, особливості програм для переробних підприємств.

Інші новини