26o

Очаківська військова частина, яка є підшефною Калуській громаді, відзначила 30-ліття з Дня створення

  • 2024.05.06 11:33
    • Новини
  • 110

 Міський голова Андрій Найда з цієї нагоди привітав моряків:

"30 РОКІВ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ ПІДШЕФНОЇ ОЧАКІВСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ ВІЙСЬКОВО-МОРСЬКИХ СИЛ ЗСУ СТОЯТЬ НА ЗАХИСТІ УКРАЇНИ

Цю визначну дату вони відзначали вчора, у величне свято Воскресіння Христового. Щиро вітаємо увесь склад військової частини з 30-ти літтям із Дня створення цього осередку гідності та мужності. І, звичайно, зі світлими Великодніми святами!

Уже три десятиліття ви йдете шляхом відваги, проявляючи самовіданність рідній державі та її народові.

У часі повномасштабного вторгнення ви демонструєте неабияку стійкість та бойову майстерність, що слугують прикладом. Ви – справжні титани духу, які щодня ризикують своїм життям заради миру та спокою в Україні.

Щиро дякуємо за надійних захист нашої держави. Маємо за честь підтримувати вас на шляху, який ви прокладаєте назустріч волі, правди і справедливості! 25 років Калуська громада докладає максимум зусиль, щоб бути надійним тилом для наших моряків. І надалі ми не будемо зупинятися. Адже сила в єдності!

Бажаємо всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, стійкості духу! Нехай якомога швидше настане Перемога, яку ви щоденно наближаєте своїми зусиллями!"

Інші новини