26o

Обереги "Батьківське серце" – дітям 68 полеглих Героїв як символ продовження життя

  • 2023.12.29 09:40
    • Громада
  • 127
    Обереги "Батьківське серце" – дітям 68 полеглих Героїв як символ продовження життя!
Україна бореться за право на волю. Заради майбутнього своїх дітей тисячі хоробрих воїнів взяли до рук зброю та стали на незламним щитом на захисті України.
    Війна жорстока та підступна, вона відбирає життя та руйнує долі. Маємо пам’ятати кожного Героя, який пожертвував собою в ім’я Незалежної України. Із шаною та безмежною вдячністю згадуємо кожного хто віддав життя за Батьківщину. Калуська громада за період війни з 2014 року втратила 140 волелюбних Героїв, 42 зниклих безвісти.
    Своїх дітей вони тепер оберігають з неба.
   Щоб вшанувати пам'ять загиблих Героїв російсько-Української війни, підтримати родини та дітей полеглих Захисників сьогодні відбувся урочистий захід регіонального рівня, ініційований військово-цивільною спілкою «Бойове братерство України». У ході заходу дітям загиблих Героїв вручали обереги «Батьківське серце» як символ продовження життя, як вічна згадка про героїзм та мужність наших воїнів.
   Діти 68 Захисників з Калуської громади отримали пам’ятні іменні кулони. Це не прикраса і не медаль, це — оберіг. Його виготовлено зі срібла у вигляді серця. Кулон обрамлений терновим вінком із краплинкою крові та створений для того, щоб кожна дитина загиблого Героя поряд із хрестиком носила частинку батьківського серця.
Україна була для кожного з полеглих сонцем, яке освітлювало їхні життя і надихало захищати свій дім. Низький уклін, глибока вдячність нашим Героям!
«Дорогі родини, діти полеглих Захисників! Прийміть щирі співчуття. Втрачати найрідніших – завжди боляче і складно. Нехай Господь дарує вам сили вистояти.
   Щира вдячність організаторам заходу, військово-цивільній спілці «Бойове братерство України», її президентові Павлу Івановичу Жебрівському за вшанування пам’яті полеглих воїнів. За таку неймовірно потрібну ініціативу.
   Щоб мати гідне, вільне, незалежне майбутнє, не повторювати помилок минулого, варто завжди пам’ятати історію своєї країни, імена Героїв, які її творили!» - міський голова Андрій Найда.
Інші новини