13o

Другий місяць осені починається з особливої дати

  • 2022.10.01 08:02
    • Громада
  • 257

1 жовтня, у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН

   Цей день – можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства.
Відзначення Міжнародного дня людей похилого віку 1 жовтня вже стало доброю традицією в Калуській громаді. Цей день є визначним і особливим, щоб  кожен громадянин пам’ятав про свою історію, вшановував і надавав підтримку людям похилого віку, ветеранам, пенсіонерам, адже вони  дійсно потребують нашої допомоги, нашої уваги.  Ця подія  стала прекрасною нагодою ще пильніше поглянути на проблеми літніх людей, а також ще раз висловити глибоку вдячність і пошану старшому поколінню за чиїми плечима пройдені  нелегкі життєві дороги.

   Надалі пріоритетними та важливим завданнями залишається забезпечення високого рівня обслуговування громадян похилого віку. Кожного дня місцева влада та працівники територіального центру  роблять все можливе, щоб на схилі літ пенсіонери відчували постійну увагу й тепло наших вдячних сердець. З нагоди  відзначення Міжнародного дня територіальним центром закуплено та роздано підопічним 75 продуктових  наборів. Продукти  придбані по програмі за кошти міського  бюджету на суму 10995 грн. та за кошти, які надійшли на  благодійний рахунок територіального центру на суму 4425 грн.

Інші новини