15o

Нові здобутки юних калуських плавців

  • 2024.02.01 09:33
    • Громада
    • Спорт
  • 143

5 медалей вибороли юні калуські плавці на відкритому турнірі у Тернополі. 

   «Пірнай у пригоди!» - під таким гаслом 31 січня у Тернополі відбувся відкритий турнір з плавання "Аква ДРАЙВ". У змаганнях взяли участь «золоті рибки» 2015, 2016, 2017 років народження з Тернополя, Снятина, Долини, Рогатина, Калуша. 

   Спочатку дітям провели естафети у спортивному залі, потім - перейшли до басейну для подолання дистанцій на воді. На завершення відбулись естафети на воді, де калуська команда, спільно з долинянами, посіла 4 місце.

  Загалом, вихованці ДЮСШ Калуської міської ради вибороли 5 медалей.

  Дві золоті (Софія Петрів і Данило Новосад), одну срібну (Вікторія Винник) і дві бронзові (Вероніка Федорів і Данило Новосад). Зовсім трішки не вистачило для здобуття нагороди Соломії Миндюк.

   Кожні змагання - це завжди рух уперед, обмін досвідом, нові знайомства.

  Невдовзі, а саме – 16 лютого, на базі калуського басейну «Посейдон» відбудеться традиційний відкритий міжобласний турнір серед юнаків і дівчат «Love swimming», присвячений Дню Святого Валентина.

 ✅️Незмінна організаторка змагань - тренерка-викладачка з плавання ДЮСШ Калуської міської ради Катерина Долаврук: «Дякуємо кожному та кожній, хто захищає нас і тримає мирне небо над нашими головами, завдяки кому можемо організовувати чергові змагання!»

Інші новини