17o

Аєророзвідника окремої служби безпілотної авіації Української добровольчої армії Владислава Німака міський голова Андрій Найда нагородив грамотою.

  • 2023.08.25 20:34
    • Актуально
    • Громада
  • 216

 До війни Владислав Німак активно брав участь у культурному житті нашого міста, і не тільки. Учасник Спілки Української Молоді, продюсер, музикант, успішно розвивав сольну кар’єру.

   Один із засновників мистецької локації «Вільний простір «Пошта».

   З початком повномасштабного вторгнення не міг стояти осторонь - вирішив допомагати, волонтерив. Хотів вступити у тероборону, але не взяли. Тож згодом поїхав до Харкова, де продовжував волонтерську діяльність. Чимало Владислав побачив на цьому шляху, але його ніщо не зупиняло. Дізнавшись, що Українській добровольчій армії потрібен SMM спеціаліст, скористався можливістю бути ближче до військовослужбовців. І через певний час став аєророзвідником. Несе службу у підрозділі «Удачники» окремої служби безпілотної авіації Української добровольчої армії. А сьогодні повернувся додому у відпустку.

   Міський голова Андрій Найда подякував військовослужбовцю за гідну службу, мужність та самовідданість. "Щиро радію зустрічі з Владиславом! Ми пишаємося нашими Захисниками, і молимося, щоб якнайшвидше з Перемогою до своїх домівок повернувся кожен", - зазначив міський голова.

Інші новини