22o

У Калуській громаді завершується опалювальний період (ВІДЕО)

  • 2024.03.29 11:35
    • Громада
    • Медіацентр "КМТ"
    • Відео
  • 184

У суботу, 30 березня, подача теплоносія буде зупинена для всіх споживачів Калуської громади.

Таке рішення прийняли сьогодні, 29 березня, на позачерговому засіданні виконавчого комітету Калуської міської ради.


Рішення завершити опалювальний сезон прийняли у зв’язку з підвищенням середньодобової температури повітря більше 8°C впродовж трьох діб, а також з урахуванням рекомендацій департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської ОДА. Підставою таких рекомендацій є відповідний лист Офісу Президента.


— По практиці вся Україна, всі міста, цього тижня закінчують опалювальний сезон, — доповів начальник управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради Тарас Фіцак. — І сьогодні до нас прийшло звернення від «Калуської енергетичної компанії», яка має договір із метеорологічною службою, про підтвердження середньодобової температури плюс вісім із подальшим зростанням. І ми бачимо по прогнозу що температура буде зростати.
Опалювальний сезон у Калуській громаді розпочався 19 жовтня 2023 року. Тоді теплоносій подали у лікарні, заклади освіти, соціальної сфери. Цього року опалювальний сезон минув без суттєвих труднощів.


Однак, надалі у пріоритеті – встановлення модульних котелень і перехід споживачів на індивідуальне опалення.

Інші новини