20o

Відбулося засідання місцевого штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

  • 2024.07.15 13:11
    • Громада
    • Надзвичайні ситуації
  • 45

Сьогодні, 15 липня, під головуванням секретаря міської ради Віктора Гільтайчука відбулося засідання місцевого штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Калуської міської ради.

Свою роботу штаб здійснює відповідно до Положення, затвердженого розпорядженням міського голови від 10.04.2024 року №91-р. Основним завданням Штабу є безпосередня організація і координація аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт з ліквідації наслідків НС.

Віктор Гільтайчук наголосив: «Війна, яка триває у нашій державі, зобов’язує нас бути готовими у будь-який час до надзвичайних ситуацій, оперативного реагування за необхідності».

Під час проведення засідання Іван Дембич, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради, ознайомив членів штабу з нормативно-правовою базою. Теоретичні навчання з відпрацювання заходів та ліквідації НС відповідно до запропонованої легенди провів заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій, Олег Тарбєєв. Під час засідання також заслухали керівників груп штабу.

Нагадаємо, що в листопаді 2023 року у Калуській громаді проходили командно-штабні навчання. Відповідно до плану були відпрацьовані дії під час надзвичайної ситуації осінньо-зимового періоду з урахуванням військової агресії.

Інші новини