16o

Нещодавно в Калуській громаді відбулася зустріч жінок, членів сімей захисників, які зараз воюють на фронті

  • 2022.05.30 13:58
    • Громада
  • 211
Організаторами заходу є представники БО "БФ Крила підтримки", ГО "Пані Патронеса" (м.Дніпро), ГО "Сім'я Захисника" та ГО "Чисті серця Калуш".
  На зустріч прийшли матері, дружини, кохані тих, хто зараз боронить рідну Україну. Багато з них займаються волонтерством ще з 2014 року. Та й серед наших воїнів, які зараз на захисті держави, багато тих, хто відстоюють її територіальну цілісність вже дев’ятий рік!
Усі присутні спочатку познайомилися між собою та поділилися своїми історіями.
❓❗Як розмовляти зі своїми рідними, які перебувають під обстрілами, які слова підтримки знаходити, як справлятися з особистими емоціями та хвилюваннями? На ці запитання, та багато інших відповідала психологиня з Дніпра, з якою був налагоджений онлайн зв'язок, та представники присутніх громадських організацій.
Поки мами спілкувалися, дітки гралися поруч…
❗Для спокою наших дітей, для підтримки бійців наші матері, наші жінки-берегині мають бути сильними! Дякуємо Анні Карпаченковій, голові ГО "Пані Патронеса", яка була ініціатором такої важливої зустрічі.
Нагадуємо, що на Пушкіна, 9а працює Центр комплексної допомоги постраждалим внаслідок війни, тел. 0665440105. Якщо вам потрібна допомога психолога, правозахисника чи соціального працівника – звертайтеся.
Разом до ПЕРЕМОГИ!????????
Інші новини