17o

Нещодавно міський голова Андрій Найда взяв участь у Міжнародній науково-практичній конференції на тему "Децентралізація публічної влади в Україні: здобутки, проблеми та перспективи"

  • 2022.06.20 09:59
    • Громада
  • 208

Нещодавно міський голова Андрій Найда взяв участь у Міжнародній науково-практичній конференції на тему "Децентралізація публічної влади в Україні: здобутки, проблеми та перспективи", яка проводилася онлайн Львівським національним університетом ім. Івана Франка спільно з Щецинським університетом (Польща), під час якого ділився досвідом роботи щодо особливостей функціонування нашої громади в період воєнного стану в Україні. Процес децентралізації здатний забезпечити комфортне та безпечне середовище для проживання людей. Тому обмін досвідом з даного питання є важливим. А аналізуючи сучасний стан, можна побачити не тільки здобутки, а й проблеми та шляхи їх вирішення.
Підсумовуючи результати конференції міський голова зазначив - "попри всі складнощі, відповідні служби, установи, організації критичної інфраструктури забезпечують життєдіяльність громади на належному рівні. Це свідчить про те, що кожен добре працює на своєму місці. Віримо, ПЕРЕМОГА скоро. А значить, зможемо зреалізувати ще більше цікавих проєктів щодо благоустрою громади та покращення життя наших мешканців.".

Інші новини