22o

Відбулося чергове засідання комітету забезпечення доступності

  • 2021.04.12 11:26
    • Архітектура
  • 325

Нещодавно під головуванням  першого заступника міського голови Мирослава Тихого відбулося чергове засідання комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, членами якої є представники  виконавчих органів міської ради, представники громадських організацій, що представляють інтереси інвалідів опорно-рухового апарату, слуху та зору.   

В ході засідання обговорювались наступні питання:

Розглянуто питання  забезпечення доступності для осіб з інвалідністю автобусної станції на вул. Привокзальній, 3, залізничної станції «Калуш» Львівської залізниці на вул. Привокзальній, 2, торгових центів, закладів дошкільної освіти та загальної середньої освіти м. Калуша, до дорожньо-транспортної інфраструктури, вулично-дорожньої мережі та елементів благоустрою, автобусних зупинок з приміщеннями комерційного призначення та житлових будинків, де проживають особи з інвалідністю.

Напрацьовано пропозиції щодо проведення моніторингу стану безперешкодного доступу особам з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до будівель, приміщень і прибудинкової території закладів освіти, охорони здоров’я, адміністративних будинків, поштових відділень в старостинських округах Калуської міської територіальної громади.

Інші новини