12o

Навчання для соціальних працівників провели представники французької організації

  • 2023.11.29 11:33
    • Соціальна сфера
  • 98
Представники французької організації Прем'єр Уржанс Інтернасьональ /Première Urgence Internationale у Калуській громаді вже не вперше. Загалом, їх завдання - допомога цивільному населенню, що у скрутному становищі в зв'язку з природними катаклізмами, війною чи економічним колапсом.
   ✅Мобільна медична бригада в складі лікаря, медсестри, психолога, соціального працівника та фахівця з питань соціального й правового захисту надає допомогу як внутрішньо переміщеним, так і місцевим мешканцям, які перебувають у скруті. Для охочих є можливість зробити кардіограму, деякі аналізи, огляд лікаря і отримати безоплатно ліки.
   ????У Калуській громаді з французькими благодійниками активно співпрацюють волонтери ГО "Чисті серця Калуш" . Саме на базі організації 28 листопада і відбулося навчання для соціальних працівників.
  ????«Сьогодні в просторі ГО "Чисті серця Калуш" пройшов захід, присвячений гендерній рівності та протидії гендерно зумовленому насильству. Під час його проведення соціальні працівники активно обговорювали важливі питання, пов'язані зі зміною ставлення до гендерних ролей та боротьбою з насильством», - розповіла волонтерка Марія Росоловська.
   Співпраця з благодійним фондом Прем'єр Уржанс Інтернасьональ триватиме і надалі.
А на базі ГО «Чисті серця Калуш» продовжують надавати комплексну юридичну, соціальну та психологічну допомогу мешканцям.
  ☑️Також проводяться заняття для дітей. Наразі триває набір дітей на курс підготовки до школи "Зимові пригоди" для дітей від 5 років, що організовані разом з Дитячим журналом "Пізнайко" Початок навчання 6 грудня.
В програмі: інтерактивні та ігровий метод навчання, творчі завдання для розвитку та фантазії; вивчення алфавіту в ігровій формі, математика, мова, логіка, розвиток соціальних навичок.
  ❗Курс триватиме 3 місяці. Заняття проводитимуться щосереди о 14.30 год.
   ✍️ Попередня реєстрація за формою https://forms.gle/Z1SBawYh3XXwm17RA або за номером телефону: +380981235232.
Інші новини