11o

Навчальний рік розпочався і в закладах позашкільної освіти нашої громади

  • 2022.09.15 10:06
    • Освіта
  • 250

Цьогоріч центр художньої творчості для дітей, юнацтва та молоді відкрив двері для 1335 діток від 5 до 18 років. Вже традиційно, у вересні, проведено захід "Центр творчості запрошує".

   У теплій доброзичливій атмосфері діти демонстрували свої вміння та таланти, також була й виставка виробів декоративно-ужиткового мистецтва, які можна було придбати. Адже з початку повномасштабного військового вторгнення росії педагоги, діти та їх батьки долучилися до благодійності для допомоги ЗСУ. Тільки ЗТП «Гармонія» проведено 14 благодійних заходів, 3 концерти – ЗТТ «Фламінго», НАНТ «Веселі гуцулята» та 3 ярмарки. Всього зібрано та передано військовим більше 150 тис. грн.
   За довгий час заклад наповнився дитячим сміхом та запалом. У 83 групах ЦХТДЮМ вихованці будуть навчатися співу, хореографії, декоративно-прикладній майстерності. Також продовжать благодійну діяльність та проведення майстер-класів для мешканців та дітей, які знайшли прихисток у нашій громаді.
  Педагоги ЦХТДЮМ працюють і на базі інших закладів освіти нашої громади. Для розвитку здібностей дитини батьки мають можливість обирати той чи інший напрям позашкільної освіти.

   Записуватися у гуртки можна і впродовж року.

Інші новини