20o

Під головуванням міського голови Андрія Найди відбулась чергова нарада щодо вирішення питань належного облаштування приміщень майбутнього розташування штабу окремого батальйону територіальної оборони в/ч А7166.

  • 2022.02.18 12:59
    • Надзвичайні ситуації
  • 973

Учасники наради заслухали інформацію командира військової частини Романа Ковальчишина про проблемні питання, які потребують термінового вирішення, а також доповіді керівників структурних підрозділів міської ради про виконання протокольних доручень попередніх нарад.

   Міський голова Андрій Найда зазначив, що облаштування приміщень необхідно завершити в якнайкоротші терміни, передбачити все необхідне для повноцінного його функціонування. Це батальйон не лише Калуської громади, а всього Калуського району, на який законодавством поставлено відповідальні завдання, основним з яких є своєчасне реагування та вжиття необхідних заходів щодо оборони території та захисту населення на визначеній території.

   Участь в нараді взяли також, перший заступник міського голови Мирослав Тихий, заступниця міського голови Наталія Кінаш, секретар міської ради Віктор Гільтайчук, представники Калуської райдержадміністрації, Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та виконавці робіт.

Інші новини