9o

Перший заступник міського голови Мирослав Тихий провів нараду щодо сплати податкових зобов’язань користувачами земельних ділянок

  • 2022.11.07 17:41
    • Громада
    • Економіка
    • Земельні відносини
  • 247
З метою активізації роботи щодо контролю за сплатою податкових зобов’язань користувачами земельних ділянок, пошуку нових джерел наповнення дохідної частини бюджету перший заступник міського голови Мирослав Тихий провів консультації з робочою групою відповідальних осіб – представників виконавчих органів міської ради.
   Одне з питань, що обговорювали – ситуація з укладанням додаткових угод з орендарями земельних ділянок – фізичними та юридичними особами. В цілому, як зазначалося в ході наради, ця робота ведеться систематично та ефективно (а в окремих випадках – через позовну діяльність). Не менш важливим питанням для бюджету є своєчасна сплата земельного податку власниками землі.
   Після озвучення коротких аналітичних довідок управління фінансів, управління земельних відносин, які свідчать, що станом на сьогодні рівень оплаченого податку в середньому становить 80 відсотків, Мирослав Тихий дав доручення відповідним структурним підрозділам активізувати свою роботу для поліпшення ситуації, скооперувавшись з державною податковою службою. Щодо пошуку нових можливих шляхів для наповнення бюджету – як варіант обговорили облаштування парковок і паркомісць біля об’єктів, які використовує бізнес.
  Управління економічного розвитку та управління земельних відносин отримали доручення детально вивчити це питання та подати пропозиції щодо реалізації такої ініціативи.
Інші новини