17o

Перший заступник міського голови Мирослав Тихий провів нараду зі старостами сіл Калуської територіальної громади 

  • 2021.09.24 15:32
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 840

Сьогодні на нараді старостам сіл представили новопризначеного начальника Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки –підполковника Гриника Степана Ігорьовича.

У своєму зверненні до очільників сільських керівник центру наголосив на тому, що успішність осіннього призову залежить від злагодженої роботи всіх – і військових, і представників державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Степан Гриник звернув увагу присутніх на важливість вчасного оповіщення призовників та про відповідальність за ухилення від строкової служби в збройних силах України.

Дуже актуальним залишається питання вакцинації педагогічних працівників навчальних закладів. Тому з цього приводу заступниця міського голови Наталія Кінаш оприлюднила детальний статистичний аналіз рівня вакцинації в сільських школах. Для активізації кампанії Наталія Олександрівна пообіцяла особисто з роз’яснювальною інформацією відвідати кожен навчальний заклад, в якому на сьогодні мало вакцинованих працівників. Адже слід пам’ятати, наголосила заступниця, що повноцінне навчання дітей в закладах можливе тільки за умови не менше 80 відсотків вакцинованих з колективу працівників школи.

 

Інші новини