20o

Відбулась чергова нарада із старостами сіл

  • 2021.03.05 13:31
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 353

5 березня 2021 року в міського голови Андрія Найди відбулася нарада зі старостами сіл за участі керівників виконавчих органів Калуської міської ради.

Пріоритетним питанням з порядку денного – обговорення стану виконання ЗУ «Про військовий обов’язок і військову службу» в старостинських округах щодо вручення повісток призовникам, забезпечення прибуття призовників до військкомату та відповідальність за ухиляння від військового обов’язку. З відповідною інформацією виступив військовий комісар, підполковник Олександр Діденко.

Керівник управління ЦНАП Надія Марій доповіла присутнім про повну готовність роботи віддалених робочих місць у старостинських округах з надання адміністративних послуг. За її словами на сьогодні призначені всі посадові особи, налагоджено мережу відповідних електронних ресурсів тощо.

Міський голова Андрій Найда акцентував увагу на питаннях забезпечення важливих для життєдіяльності сіл – організації вивезення сміття, харчування дітей в закладах освіти, обрізки дерев, обслуговування мостів тощо.

Інші новини