5o

На спільній нараді зі старостами, керівниками ОСББ та управляючих компаній обговорили питання організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних

  • 2022.09.27 15:40
    • Надзвичайні ситуації
    • Старостинські округи
  • 715

Триває 216 день війни – повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави. Питання організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних продовжує залишатися актуальним.

   Тому сьогодні, 27 вересня, під головуванням начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Івана Дембича була проведена спільна нарада зі старостами старостинських округів, керівниками управляючих компаній та головами ОСББ. Також були присутні заступник начальника Калуського районного центру комплектування та соціальної підтримки Юрій Лебеденко й заступник начальника Калуського районного відділу поліції Василь Тимочко.

   Спільно обговорили важливі завдання щодо співпраці. Адже згідно з Законами України «Про військовий обов’язок і військову службу», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та відповідно до Постанови Кабінету Міністрів №921 постійна взаємодія із зазначеними посадовими особами забезпечують дотримання порядку ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних. Лише комплекс виконаних заходів сприятиме задоволення потреб оборони держави, її захисту та забезпечення життєдіяльності населення.

Інші новини