9o

Відбулася нарада із керівниками закладів загальної середньої освіти

  • 2021.04.15 09:49
    • Освіта
  • 296

13 квітня перший заступник міського голови Мирослав Тихий провів нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти  з участю заступників міського голови Надії Гуш та Наталії Кінаш, начальника управління освіти Ірини Люклян.

Першим питанням порядку денного був виступ-звернення Наталії Кінаш про обов’язок керівників проводити просвітницьку роботу серед працівників щодо проходження щеплення проти ковідної хвороби, зауважила, що вакцинація педагогів мінімізує проблеми захворювань в освітньому середовищі, закриття цілих класів на самоізоляцію, як це відбувається.

Мирослав Тихий порушив питання виконання бюджетних зобов’язань закладами загальної середньої освіти, зобов’язав провести реальний аналіз до кінця бюджетного року за всіма кодами класифікації, економії бюджетних коштів, потреби і можливостей забезпечити проведення поточних та капітальних ремонтів, придбання ремонтних матеріалів тощо. Обговорено стан роботи щодо переходу  закладів загальної середньої освіти на охоронні послуги ДСО. 

Інші новини