4o

Відбулася зустріч у онлайн – форматі з командою Міністерства цифрової трансформації України!

  • 2021.02.17 11:41
    • Громада
    • Економіка
  • 331

16 лютого 2021 року  під головуванням  міського голови Андрія Найди за участю заступників міського голови Богдана Білецького та Надії Гуш, керуючого справами міськвиконкому Олега Савки, представників управління економічного розвитку міста міської ради та виконавчого комітету міської ради  в онлайн - форматі відбулася зустріч з командою Міністерства цифрової трансформації України  щодо популяризації :

- національного проєкту з розвитку малого та середнього підприємництва Дія. Бізнес (проєкт, який має дві складові частини : business.diia.ua – єдине вікно для майбутніх та діючих підприємців, а також мережу центрів підтримки підприємництва Дія. Бізнес, що відкриваються Україною);

- національного проєкту з розвитку  цифрової грамотності Дія. Цифрова освіта (проєкт, який має на меті навчити 6 млн. українців  цифровій грамотності за 3 роки), в рамках якого буде популяризовано проведення безкоштовних  освітніх серіалів та програм  на платформі osvita.diia.gov.ua , створення  цифрових хабів для безкоштовного навчання на базі бібліотек , ЦНАП, приватного сектору, а також національного тесту з  цифрової грамотності Цифрограм.

Присутніх було ознайомлено з проєктом цифрової грамотності,  з досягненням проєктів Дія. Цифрова освіта та Дія. Бізнес за 2020 рік, а також про можливості використання їх сайтів, як платформу для онлайн – курсів та з планами на 2021 рік, запропоновано допомогу у створенні концепції розвитку цифрової грамотності громади.

В ході зустрічі досягнуто домовленості про співпрацю.

 

 

Інші новини