14o

Нам всім бракує обіймів

  • 2022.01.21 21:50
    • Соціальна сфера
  • 400

Міжнародний день обіймів — одне із найбільш незвичайних свят, яке відзначають у світі. Це свято це не лише привід виявити почуття до рідних, друзів і навіть незнайомих, а й нагода довідатися, чому важливо обніматися частіше й стати більш відкритими.

   Близько 50 років дане свято відзначається 21 січня, яке було започатковане студентами західноєвропейської молоді. Згідно з традицією, в цей день стиснути у дружніх обіймах можна навіть незнайомих людей,  адже обійми роблять людину щасливішою, дружелюбнішою, підвищують її імунітет, дають відчуття захищеності та  любові.

   З нагоди даного свята 21 січня 2022 року практичними психологами Калуського центру соціальних служб проведено тренінгове заняття в одній із шкіл міста Калуша, наголосивши на необхідності обійматись, вручили корисні поради для налагодження стосунків з однолітками та батьками та провели рефлексію з метою розслаблення, розвитку творчих здібностей та створення позитивної атмосфери.

   Нагадайте своєму оточенню про ваші теплі почуття та нагородіть їх обіймами, що підтвердять ваші щирі почуття. Іноді замість тисячі слів, треба просто обійняти!

 

Інші новини