26o

Належна поведінка громадян під час хвилини мовчання, ідеї до Дня молоді, співпраця із Товариством Червоного Хреста. Відбулося засідання Молодіжної ради

  • 2024.08.07 09:27
    • Громада
    • Культура
  • 55

Учора, 6 серпня, відбулося засідання Молодіжної ради при Калуській міській раді. На порядку денному питання, які стосуються:

- виключення (за власним бажанням)неактивних членів Молодіжної ради;

- виготовлення бейджиків для масових заходів;

- ідей до Дня молоді;

- звернення до Калуської міської ради, що стосується хвилини мовчання.

У останньому членкиня Молодіжної ради Аліна Гутник закцентувала на необхідності належного вшанування пам’яті полеглих Героїв і цивільного населення в російсько-українській війні.

Вона запропонувала звернутися до Калуської міської ради з проханням змінити розклад руху на новій автостанції таким чином, щоб відправлення автобусів не припадало на 9:00.

Крім того, за можливістю, забезпечити на станції відповідне озвучення. — Пропоную змінити графік таким чином, щоб автобуси виїжджали не о 9:00 а, приміром, о 9:02. Щоб о дев’ятій годині люди не штохалися біля маршрутки, а могли гідно вшанувати пам’ять українців, полеглих на війні, — наголосила Аліна Гутник.

Молодіжна рада обіцяє низку заходів і звернень для того, щоб спонукати мешканців громади зупинятись під час хвилини мовчання для належного вшанування пам’яті полеглих українців.

На засіданні були присутні заступниця міського голови Надія Гуш, начальник управління молоді і спорту Калуської міської ради Руслан Цюпер, головна спеціалістка управління, яка відповідає за роботу із молоддю, Мар’яна Витвицька, представники Калуської міськрайоної організації Товариства Червоного Хреста України. Представники Калуської міськрайоної організації Товариства Червоного Хреста України запросили молодіжних лідерів до співпраці. Заступниця міського голови Надія Гуш на свято Преображення Господнього, заступниця міського голови Надія Гуш подарувала Молодіжній раді образ Матері Божої Гошівської.

«Це є символічно, оскільки наша громада перебуває під покровом Гошівської Божої Матері», — зазначила Надія Гуш.

Інші новини